Sábado, 22 de Enero de 2022

Otras localidades

La UIB vol una enginyeria informàtica a la seu d'Alaior pel curs 2022-23

Inclouria el grau d'Intel·ligència Artificial que s'impulsa des del Cercle d'Economia de Menorca des de fa mesos

La UIB vol implantar estudis d'IA a Alaior de cara al curs vinent.

La UIB vol implantar estudis d'IA a Alaior de cara al curs vinent. / PIXABAY.

La Universitat de les Illes Balears estudia la implantació del grau d’Enginyeria Informàtica a la Seu de Menorca i ja treballa per aconseguir els recursos econòmics i humans necessaris que permetin fer-ho possible a partir del curs 2022-23.

 

La implantació d’aquests estudis permetria oferir per primera vegada una titulació de la branca de coneixement d’Enginyeria i Arquitectura a la Seu d'Alaior, alhora que donaria resposta a la demanda social. De fet, l'anunci es va celebrar en el marc d'una reunió que el Rector de la UIB, el doctor Jaume Carot, i la vicerectora de Gestió i Política Acadèmica de Grau, la doctora Yolanda González, han mantingut aquesta setmana amb el president del Cercle d' Economia de Menorca, Francisco Tutzó. Cal recordar que Tutzó i l'anterior rector de la UIB, Llorenç Huguet, ja van pactar treballar per portar a Menorca una enginyeria en intel·ligència artificial. Carot afirma que tenen la voluntat d’implantar aquest grau que inclouria l'especialització en computació i intel·ligència artificial.

La implantació del grau d'Enginyeria Informàtica a la Seu de Menorca permetria ampliar l'oferta d'estudis que ja s'ofereixen: Administració d'Empreses, Dret, Educació Primària, Educació Social, Infermeria i Turisme

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?