Miércoles, 26 de Enero de 2022

Otras localidades

HOTELS I RESTAURANTS

Hotels i bars reben cancel·lacions pel passaport Covid

Han coincidit que l'obligatorietat de demenar el certificat sanitari els ha comportat cancel·lacions i un descens de la facturació

Hotels i bars reben cancel·lacions pel passaport Covid

Hotels i bars reben cancel·lacions pel passaport Covid / ASTON

Resignació del sector per les noves restriccions que fixen que en interiors només hi poden haver sis persones per taula i a l'exterior, deu. Tant hotelers i propietaris de bars han coincidit que l'obligatorietat de demanar el certificat sanitari els ha comportat cancel·lacions i un descens de la facturació.

El portaveu de la Unió de Bars, Heiko Kirchner, diu que les mesures aprovades ahir eren d'esperar i celebra que en el seu cas no els hagin tancat com ho han fet amb l'oci nocturn. En el seu cas ha volgut manifestar que la facturació els hi ha baixat un 60%. Així ha manifestat la necessitat de comunicar bé als visitants la necessitat que portin el passaport Covid, ja que sinó no podran entrar als establiments.

Per la seva part, el director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, ha remarcat que la situació actual no és per tirar coets i remarca que en alguns casos han rebut cancel·lacions per l'obligatorietat de presentar el certificat. Malgrat, s'han tingut noves reserves sí que deixa clar que en el cas dels grups és on hi ha més por.

De cara als sopars de Nadal i Cap d'any sí que hi ha molta més incertesa, tenint en compte el nombre de comensals màxim per taula.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?