El MoraBanc Andorra es reconnecta a l'ACB

Els tricolors superen l'Obradoiro (86-73) amb una gran segona meitat

Codi Miller-McIntyre en una jugada davant el Monbus Obradoiro. / ACB Photo/Albert Martín

Andorra la Vella

Els tricolors han tornat a la competició de la millor manera possible després de l’aturada per la finestra FIBA. S’han desfet amb claredat dels gallecs gràcies a una gran segona meitat. Cinquena victòria de la temporada a la lliga i amb ovació inclosa a David Jelinek, que es perdrà els tres propers mesos de competició per lesió.

El partit ha començat amb un intercanvi de cistelles però els gallecs han pogut obrir un petit forat de sis punts gràcies a la manca d’encert dels locals. Els andorrans han intentat millorar aquest aspecte intentant acostar-se en el marcador gràcies al tir exterior. Al final dels primers deu minuts, 20-21.

En el segon període, l’Obradoiro ha manat bona part dels deu minuts, tot i que els d’Ibon Navarro en cap moment han deixat de perdre el rival de vista i Guille Colom amb cinc punts consecutius acostava l’equip a un punt. Conor Morgan ha capgirat l’electrònic, fet que ha obligat a Moncho Fernández a demanar temps mort. La igualtat ha regnat en els instants finals i al descans, empat a 40.

A la represa, el MoraBanc Andorra ha sortit endolladíssim amb un parcial de 25-15 i arribant a tenir catorze punts de diferència. Miller-McIntyre ha posat l’espectacle amb esmaixades espectaculars. Noua (13 punts) també es sumava a la ratxa anotadora i l’equip es mostrava sòlid en defensa. Al final del tercer quart, 65-55.

En els darrers deu minuts, els andorrans han seguit manant i gaudint sobre el parquet. Han arribat a tenir una diferència de 16 punts amb una bona actuació de Diagné (9 punts) o Nakic (10 punts. Morgan ha estat l’MVP dels locals amb 10 punts, 5 rebots i 13 de valoració. Mentrestant, Birutis ha estat el més destacat amb 18 punts, 7 rebots i 28 de valoració.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà dimecres al Poliesportiu d'Andorra la Vella davant del Turk Telecom Ankara a l'Eurocup.