Miércoles, 19 de Enero de 2022

Otras localidades

75 anys de l'AD Español

Carles Cortés, escriptor i catedràtic

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El passat dissabte dia 20 es va fer la gala de celebració dels 75 anys d’un dels clubs esportius més antic de la nostra ciutat. Abans però, van organitzar un acte intern per a condecorar les personalitats més destacades de la trajectòria de l’entitat. Eren cent membres del club, entre jugadors de l’actual plantilla que juga en la lliga local, veterans, personalitats vinculades al club, familiars, amigues i amics i autoritats locals. Allà celebraven que en la temporada anterior han guanyat la lliga i han aconseguit el trofeu Relámpago. Van reconèixer el treball de l’entrenador, Rubén Torregrosa, i del president i del vicepresident actuals, Jorge Serra i Juan Sempere.

Amb tot, deixeu-me que dedique unes paraules al reconeixement que es va fer al membre més veterà del club, Antoni Gisbert Piñol, Dix, per tota una vida dedicada al club i des d’on encara continua sent un membre actiu. Als seus 89 anys s’ha convertit en el punt de referència en la idiosincràsia del club. Sabeu que no va fer mai de jugador? Amb el seu exemple, entenem com darrere de tota associació, entitat o club, hi ha gent que col·labora de manera desinteressada, només per la voluntat d’impulsar un projecte que ha permès que tants alcoians feren realitat els seus somnis en el món de l’esport.

Si voleu conèixer més la història d’un club que ha estat present en l’evolució de la nostra ciutat en el segle XX, podeu visitar l’exposició que aquests dies està en el Centre Comercial Alzamora. Així entendreu la importància de la seua constitució l’any 1946 i el que va representar per als seus membres el fet de fugir d’una difícil realitat marcada per la postguerra i la represa d’una certa normalitat en les dècades posteriors. “Més moral que l’Alcoyano” diu la dita que ha eixit de les nostres fronteres i, és ben cert, perquè una vegada més, les alcoianes i els alcoians, demostrem tindre un sentit de l’orgull i de la constància en les nostres dedicacions més personals. Ara és el moment del reconeixement de l’AD Español: llarga vida a aquest projecte!

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?