Martes, 25 de Enero de 2022

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba este martes la subida de las pensiones para este año

Un any del tancament del Ripollès i la Cerdanya, amb ajudes "desiguals"

Els empresaris de la restauració i de l'hostaleria admeten que les ajudes de la Generalitat no han arribat a tots els negocis

La terrassa d'un bar de Ripoll, tancada el 23 de desembre del 2020

La terrassa d'un bar de Ripoll, tancada el 23 de desembre del 2020 / ACN

Gairebé un any després del tancament de la Cerdanya i del Ripollès en ple Nadal per la tercera onada, els empresaris de la restauració i de l'hostaleria admeten que les ajudes de la Generalitat han estat desiguals i que no han arribat a tots els negocis.

Des del Ripollès, asseguren que les ajudes, no han beneficiat a tothom per igual, i denuncien que no han servit per paliar les pèrdues del tancament, sobretot en les empreses amb més volum de negoci. El presidents de l'associació d'hostaleria, Fran Barroso, ha dit a Ràdio Girona: "En alguns casos sí que han arribat, i en alguns casos, no. Aquest repartiment no va ser del tot equitatiu perquè per a les empreses més grans no els va suposar gairebé res". I ha afegit: "D'ajuts no en té res, és una supervivència absoluta".

Els bars i restaurants de la Cerdanya asseguren que les subvencions no han acabat arribant als negocis més petits, i que el tancament sobtat a les 9 del vespre del 22 de desembre els va enganxar quan tenien totes les neveres plenes i la temporada planificada. Un cop que diuen, el van arrossegar durant tota la temporada d'hivern.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?