Martes, 18 de Enero de 2022

Otras localidades

Entitats del tercer sector denuncien les condicions del refugi nocturn pels sensesostre a Girona

Som Sostre denuncia que l'espai no té dutxes ni cuina, i que la pandèmia ha abocat a nova gent a malviure al carrer per primer cop

Una dona menjant a la Sopa de Girona

Una dona menjant a la Sopa de Girona / ACN

Entitats del tercer sector denuncien les condicions de l'edifici de l'antiga UNED, a Girona, que quest dimarts es posa en marxa com a refugi nocturn per les persones sense llar en els mesos de més fred. L'entitat Som Sostre denuncia que no té dutxes, ni cuina. També denuncien que la pandèmia ha abocat a nova gent a malviure al carrer per primer cop.

Després de dies de retard per "problemes administratius", es preveu reobrir al Barri Vell l'espai de l'antiga UNED, on les persones sense llar podran passar-hi la nit. Tot i això, l'entitat Som Sostre denuncia que no reben una alimentació adequada i que tampoc té dutxes. El seu director és Cristian Lienlaf.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L'entitat també assegura que l'espai no podrà assumir tota la demanda, ja que està pensada per acollir fins a uns cinquantena de persones, quan l'any passat fins a 100 persones es van resguardar a l'espai de la Fira de Girona.

Asseguren que el perfil ha canviat amb la pandèmia, amb treballadors que s'han quedat sense feina, i nois joves que hauran de passar un hivern sense casa.

Per això, Som Sostre reclama tornar a fer un recompte de les persones sensesostre de la ciutat de Girona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?