Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Menorca tornarà a encendre els talaiots pels Drets Humans

Ho farà aquest dissabte a una trentena de talaies de l'Illa

El Consell ja ha participat a anteriors edicions d'aquesta encesa de talaies a Menorca per reivindicar els Drets Humans.

El Consell ja ha participat a anteriors edicions d'aquesta encesa de talaies a Menorca per reivindicar els Drets Humans. / CIMe.

Dissabte, dia 15 de gener, el Consell Insular de Menorca s’adhereix per quart any consecutiu, a la iniciativa “Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània: Un cant pels Drets Humans”. Aquesta acció s’inclou al programa d’activitats del Dia de Menorca, ja que és un acte obert al públic.

L’objectiu de l’acte és, per una banda, sensibilitzar la ciutadania en la defensa dels drets humans, com a suport de les persones refugiades que es veuen obligades a emigrar per a trobar noves llars. Per altra banda, aprofitar i recrear el que podria haver estat la comunicació visual entre assentaments talaiòtics durant la prehistòria de Menorca.

Els talaiots de Menorca s’encendran dissabte, dia 15 de gener, a les 13:00 h amb bengales de fum i a les 18:30 h amb bengales de llum, de manera simultània a altres indrets de la Mediterrània com Mallorca i Eivissa i Formentera, alguns punts de la península d’Andalusia, Comunitat Valenciana i Catalunya i altres punts de Grècia o el nord d’Àfrica.

A Menorca s’encendran al voltant d’una trentena de talaiots dels municipis de Ciutadella, Ferreries, Es Migjorn Gran, Alaior, Maó, Sant Lluís i Es Castell. L’acte central serà al jaciment de Son Catlar (Ciutadella), on hi haurà la lectura del manifest de la causa per part de representants d’Amnistía Internacional i el Fons Menorquí de Cooperació, i el cant “Viatge a Ítaca” de Lluís Llach, per part de la cantant ciutadellenca Clara Gorrias, a les 13:00 h.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?