Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Maó presenta un Sant Antoni amb més de 20 activitat, a pesar de les restriccions

L'únic acte que es suprimeix és la popular torrada

Presentació dels actes de Sant Antoni

Presentació dels actes de Sant Antoni / Ajuntament de Maó

Maó presenta un programa amb més de 20 activitats de cara a la festivitat de Sant Antoni, tot i que amb algunes modificacions respecte als altres anys, degut a les restriccions propiciades per l’actual situació sanitària.

El programa es desplegarà entre els dies 14 i 29 de gener, amb actes a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes. Pel que fa a les activitats principals, hi destaca el tradicional mercat de Sant Antoni, que enguany tindrà lloc a la plaça Esplanada, els dies 15, 16 i 17 de gener, amb horari de 10.00 h a 20.00 h.

També és important, aquest any, l'oferta cultural d'aquest programa, amb el concert institucional de la diada al Teatre Principal, dia 17 a les 20h, amb Cris Juanico i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Complementaran l'oferta cultural diferents exposicions com la de "Temps d'emblanquinar" o "Convertim el plàstic en art", al Claustre del Carme, entre d'altres. També es recupera la ruta històrica de la “Maó de les set portes”, el diumenge dia 16 a les 10.00 h. Per altra banda, el divendres, dia 21 de gener, es presentarà la memòria final de la beca d'investigació dels túnels antiaeris de Maó, a partir de les 19.00 h a la Sala d'Audiències del Claustre del Carme.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?