Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Ciutadella tindrà 20 taxis temporals a l'estiu

Funcionaran de l'1 de juny al 30 de setembre

La ciutat de Ponent tindrà 43 taxis a l'estiu.

La ciutat de Ponent tindrà 43 taxis a l'estiu. / PIXABAY.

Ciutadella pràcticament duplicarà la flota de taxis entre l’1 de juny i el 30 de setembre, gràcies a la posada en marxa de les llicències temporals pels mesos d’estiu. En un principi es passarà dels 23 vehicles actuals a 43. A més, en els propers mesos s’adjudicarà una segona llicència de taxi adaptat.

 

Aquesta mesura vol servir per absorbir l’increment de la demanda d’aquest tipus de transport en els darrers anys, a més d’apostar per una renovació dels vehicles per aconseguir paràmetres més sostenibles mediambientalment.

El Pla d’actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme, aprovat el passat 27 de desembre, per als anys que van del 2022 al 2025 posa en marxa les llicències temporals de taxi al municipi. Aquest primer any hi haurà un màxim de 20 llicències temporals de taxi operatives, de l’1 de juny al 30 de setembre, susceptibles de ser ampliades en els anys posteriors en funció de l’estudi de la demanda del servei durant el període estival, que es farà al final de cada temporada turística.

Amb la publicació al BOIB del Pla de transports de l’Ajuntament de Ciutadella, queda obert el termini de presentació de sol·licituds per a propietaris i assalariats del taxi que vulguin optar a aquest tipus de llicència temporal de taxi. El termini de sol·licitud acaba el 26 de gener.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?