Sociedad

Xavier Vives : "L'acord és per a 5 anys i, si es compleix, no hi haurà conflictivitat"

El president del comitè d'empresa de FCC Medio Ambiente a Salt diu que han arribat a acords en aspectes prioritaris i espera resoldre la resta quan es discuteixi el nou plec de condicions de la recollida d'escombraries de Salt.

Una imatge d'arxiu d'un carrer de Salt a l'inici de la vaga. / Imatge: Agència ACN

Girona

El president del comitè d'Empresa de FCC Medio Ambiente a Salt, Xavier Vives, ha celebrat en una entrevista a l'Aquí Girona que la vaga hagi finalitzat amb un acord que compleix els punts prioritaris de la reivindicació com l'augment de plantilla, la fi de la contractació fraudulenta, la millora de les condicions de treball o un increment salarial per compensar les pèrdues derivades de l'augment de l'IPC.

Vives diu que l'acord és per a 5 anys i que no hi haurà més conflictivitat si es compleix el que s'ha pactat i emplaça a la discussió del nou plec de condicions de la recollida d'escombraries per acabar de discutir "el que ha quedat al tinter".

El portaveu dels treballadors creu que la normalitat als contenidors carrers tornarà "entre avui i demà" però "fa de més mal dir" quan es podrà tenir a punt la higienització o es podrà recuperar el ritme habitual de treball.

Aqui Girona, entrevista Xavier Vives

05:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1642425919311/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00