Sociedad

Els majors de 18 anys ja poden demanar cita per la dosi de reforç

A través de Bitcita es pot concertar data per rebre el vaccí

Vacunacions al Canal Salat de Ciutadella / IBSalut

Mahón

El Servei de Salut permet ja l’autocita per a la vacunació amb la dosi de record contra la Covid a la població major de 18 anys.

A les Illes Balears hi ha una població diana de 18 a 39 anys sense dosi de record de 160.995 persones. D’aquestes, 122.856 són de Mallorca, 14.072 de Menorca, 22.495 d’Eivissa i 1.572 de Formentera.

Les condicions que s’han de complir per poder rebre la dosi de record són tenir més de 18 anys, haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys cinc mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de AstraZeneca o Janssen. A més, les persones que hagin passat recentment la infecció han d’esperar quatre setmanes per poder ser vaccinades amb la dosi de reforç.

La Conselleria de Salut i Consum recorda que la vaccinació és segura i eficaç per combatre la pandèmia de la COVID-19, segons demostren les evidències científiques.

A hores d’ara la campanya de vaccinació de dosis de record ha vaccinat ja al 54,4 % de la població diana. Actualment, la cobertura de vaccinació de majors de 5 anys és del 86 %. El 26,49 % del infants d’entre 5 i 11 anys ja han estat vaccinats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00