Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura

'Llar', el disc més alcoià, íntim i personal de Neus Ferri

Aquest divendres 21 surt al mercat i estarà disponible a Alcoi a Detroit Llibres i Musical Cardona i a totes les plataformes

Imatge promocional del disc 'Llar' realitzada a la nostra ciutat / Alba García

Alcoi

El disc 'Llar' estarà demà ja a la venda. Divendres 21 és el dia elegit per Neus Ferri per a que pugam escoltar ja les 8 cançons composades per ella en el que es el seu treball més personal i més íntim i per tant el més alcoià.

Com ha explicat Neus en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy la ciutat està molt present en aquest treball. Així está enregistrat en gran part en l'estudi del Centre d'Art IVAM CADA Alcoi i el vídeo promocional de 'Llar', treball que a la vegada dona nom a tot l'àlbum, va estar gravat en directe en la Plaça de Dins, amb la direcció d'altre alcoià, Javier Balaguer.

Hoy por Hoy Alcoy (20/01/2022) Neus Ferri, cantant

11:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1642687852_581433/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De tots aquests detalls i molts més ens parla la cantant alcoiana en l'audio adjunt i on podem escoltar dos xicotets fragments d'aquest tema que dona nom al disc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00