Sociedad

Susana Mora: "Tenim un Partit Socialista fort que, tot i les adversitats, sap seguir endavant"

XIV Congrés dels socialistes menorquins

Moment de la primera jornada del Congrés / Twitter: Miquel Company

Sant Lluís (Menorca)

La secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, ha subratllat, aquest dissabte, en la seva intervenció al XIV Congrés dels socialistes menorquins que "es té un partit fort que, malgrat les dificultats, sap seguir endavant".

"Vivim un moment difícil marcat per la irrupció de la COVID-19, però sortirem d'aquesta situació aviat, ja que som el primer país en dades de vacunació, i Menorca, en aquest context, no n'és una excepció", ha manifestat Mora.

Així mateix, ha defensat la gestió dels socialistes durant la pandèmia apuntant que "la formació s´ha bolcat en la gestió d´aquesta crisi sanitària sense precedents, i així se seguirà fins que no hi hagi cap persona que quedi enrere".

Mora ha recordat que el 2019 "el PSOE de Menorca va ser capaç de tenyir de socialisme l'illa gràcies a uns resultats que són fruit de la bona feina de tots, aconseguint revalidar la presidència socialista, per primera vegada, al Govern amb Francina Armengol al capdavant , la del Consell Insular, governar en quatre municipis i tenir representació als diferents ajuntaments de Menorca”.

Finalment, la secretària general ha fet balanç de la gestió realitzada durant aquests quatre anys amb un informe de gestió que ha estat aprovat per assentiment i en què es reflecteix tota la feina feta al llarg d'aquest mandat orgànic. "L'objectiu és continuar sent el PSOE arrelat a la idea de fer carrer i enriquir-nos amb el debat amb els nostres veïns de tots els pobles", ha dit.

L'acte d'inauguració del congrés del PSOE Menorca també ha comptat amb la participació d'Albert Moragues, com a antic secretari general, i Benvingut Perea com a president del congrés, que continuarà aquest diumenge a la sala polivalent Albert Camus de Sant Lluís.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00