Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Deportes
LLIGA ENDESA

Ibon Navarro s'acomiada amb un discurs molt emotiu

El ja ex-tècnic del MoraBanc Andorra assegura que ara és el moment d'estar amb l'equip perquè capgiri la mala ratxa

Ibon Navarro ha deixat de ser l'entrenador del MoraBanc Andorra. / Albert Martín

Andorra la Vella

Ibon Navarro s'acomiada del MoraBanc Andorra entre llàgrimes i agraïments.

El ja ex-tècnic del conjunt tricolor ha enregistrat un missatge de comiat que el club ha difós a través dels seus canals oficials. Ha fet un repàs de la seva trajectòria en aquests tres anys i mig que ha estat a la banqueta andorrana. Destaca els bons amics que ha fet en aquest temps dins i fora de la pista i el tracte què ha rebut per part de tothom. A nivell esportiu, ha destacat les semifinals de l'Eurocup i de la Copa del Rei o les lligues catalanes.

Durant el discurs no ha pogut contenir l'emoció d'haver de marxar de la manera com ho ha de fer, ja que els resultats sempre acaben manant i l'equip es troba immers en una crisi. Ha volgut agrair la feina feta pels jugadors i per la resta de membres del cos tècnic. Assegura que tan David Eudal, actual primer entrenador, com Paco Vázquez ara són millors entrenadors.

Més enllà d'aquestes paraules, creu que ara cal estar al costat de l'equip perquè pugui sortir de la situació en què està immers.

Ibon Navarro va ser presentat l'estiu del 2018 i marxa havent après el català. Diu que s’endú la cultura i la llengua del país.

Acabava contracte aquest estiu i durant aquesta primera meitat de la temporada ja havia sonat el seu nom per ocupar altres banquetes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00