Fútbol

"A les dones encara ens queda molt camí per recórrer al futbol sala"

Al 'Què t'hi jugues!' felicitem Clàudia Pons, escollida millor seleccionadora del món de futbol sala

Clàudia Pons: "A les dones encara ens queda molt camí per recórrer al futbol sala"

Clàudia Pons: "A les dones encara ens queda molt camí per recórrer al futbol sala"

05:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001837231/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La seleccionadora espanyola de futbol sala femení, Clàudia Pons, ha estat escollida com a millor seleccionadora de futbol sala a la primera edició d’aquest premi. Al ‘Què t’hi jugues!’ ens explica les seves sensacions i la situació de l'equip, que també ha guanyat el premi a millor selecció femenina de futbol sala del món. “És gros ser la millor del món. Ja la nominació em va sobtar. El premi el rebo jo, però és un treball en equip” ha assegurat Clàudia Pons.

La selecció espanyola de futbol sala va guanyar el primer europeu femení que es va disputar el 2019, i aquest any es disputarà la segona edició, del 25 al 27 de març: “Treballem per revalidar el títol, som el rival a batre” ha comentat. A l'ombra del creixement del futbol, el futbol sala també va fent passes endavant: “És important que ens anem donant a conèixer i se’ns doni el nostre espai”, ha reivindicat Clàudia Pons al ‘Què t’hi jugues!’.

D’altra banda, el futbol sala femení encara no compta amb altres competicions rellevants com un mundial ni una Champions, “L'objectiu és que algun dia arribi el mundial, tots els clubs a nivell europeu s’estan bolcant, però encara ens queda molt camí per recórrer” ha assegurat la seleccionadora. “Esperem que arribi el mundial aviat” ha finalitzat Clàudia Pons a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad