Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 20 de Febrero de 2020

Otras localidades

Radioteatro Jaume I

 • Cóm hauria estat l’assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla? Recreació elaborada per Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume.

 • Capítol 1. En aquest primer capítol podreu escoltar de manera ficcionada una transmissió en directe d'aquell 31 de desembre del 1229. Des del campament del Secar de la Real i l'enviada especial Esther Vicens a les murades ens narren com les tropes cristianes estan ja preparades per assetjar la ciutat.

 • Capítol 2. Aquest episodi ens mostra gràcies als enviats especials com des del palau de la Almudaina tant les tropes d'Abuyaya com civils es troben cooperant per reforçar les murades. I a més un resum de les causes d'aquesta ofensiva per part de Jaume I. Per altra banda a ciutat un missatger musulmà porta una carta del mateix Abuyaya

 • Capítol 3. A les portes de ciutat el bisbe de Barcelona Berenguer de Palou n'explica el contingut de la carta d'Abuyaya qui sembla que decideix parlamentar.

 • Capítol 4. La Cadena Ser ha tingut accés en exclusiva a un document. Una carta escrita per un cristià reconvertit a l'islam on parla sobre una possible segona negociació amb el rei Jaume I.

 • Capítol 5. En plena batalla els soldats han recuperat l'aigua de la Font de la vila i s'apropen al torrent celebrant aquest fet. Mentre, sembla que al nord de les murades hi ha moviments de soldats i comença a sortir fum de les torres.Davant tota aquesta situació de tensió una notícia de darrera hora. La murada acaba de caure.

 • Capítol 6. Continuen les negociacions, les tropes no accepten el tracte d' Abu yaya. Mentre obliguen als musulmans a que es retirin, i tornin les terres als cristians . Torna l' amenaça de guerra entre musulmans i cristians.

 • Capítol 7. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Capítol 8. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Capítol 9. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Capítol 10. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Capítol 11. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Capítol 12. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Capítul 13. Això que podeu escoltar es una recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?

 • Recreació elaborada per tot l'equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l'assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?.

 • Recreació elaborada per tot l’equip de Radio Mallorca sobre la conquesta del Rei en Jaume. Cóm hauria estat l’assetjament de Palma si els micròfons de la Cadena SER haguessin estat al front de la batalla?.