Últimas noticias Hemeroteca

La ràdio

 • TERRITORI

  La segona edició de les jornades impulsades per aquesta casa ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic. El director del CatSalut, Adrià Comella, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte.

 • Univers SER Tarragona - Ràdio Reus

  Els alcaldes de Tarragona i Reus pactaran abans de les eleccions municipals una cimera per abordar aquesta qüestió.

 • RÀDIO SOLIDÀRIA

  El programa solidari de Ràdio Reus, "La Màgia de la Ràdio", conduït per Jordi Cartañá va aconseguir 237 joguines pels infants de Reus que més ho necessitaven la nit de reis.

Soroll Camp de Tarragona

El magazine dels migdies de la Cadena SER

 • POLÍTICA

  Joaquim Nadal, un dels polítics més rellevants dels últims 30 anys a Catalunya es va donar de baixa del PSC el 2015. No veia amb bons ulls la posició del partit respecte el procés. Ens presenta un llibre crític amb tots els actors que han intervingut en el procés i que l'han dut en el punt en el que es troba ara. Nadal, però, fa propostes per desencallar la situació.

 • SETMANA DE LES DONES

  Avui 8 de març ens acostem a la col.lecció 'Atenea' d'Arola editors on hi trobem i conversem amb pesos pesants com Montserrat Duch, Montserrat Palau i Joana Zaragoza.

 • SETMANA DE LES DONES

  Avui dues dones que són al capdavant d'entitats que tenen cura de les altres persones. Veurem com la dona hi és al capdavant i la majoria de persones que atenen són dones. El perquè de tot plegat rau en un susbstrat cultural patriarcal, que ve de molt lluny, i que sitúa a la dona com la receptora única de les qualitats de la cura física i emocional dels altres.

 • SETMANA DE LES DONES

  Als nostres estudis, avui, Lídia Bargas alcaldessa de prades des de fa 8 anys i Sara Janer, alcaldessa de Pontils i la més de Catalunya. Amb totes dues conversem en primera persona sobre la presència de la dona en la política en l'àmbit local i també nacional.

 • SETMANA DE LES DONES

  Avui ens acosten a la figura femenina en un univers, l'empresarial, que encara continua en mans dels homes. Com a mínim ens els càrrecs de primera línia. En parlem amb la única presidenta d'una Cambra de Comerç a Catalunya i també visibilitzem el paper de la dona emprenedora al camp.

 • ESPECIAL SETMANA DE LES DONES

  Encetem la programació especial d'aquests dies amb la mirada posada al 8 de març i, avui, preguntant-nos quin camí encara queda per recórrer perquè l'esport practicat per dones tingui la mateixa repercussió i consideració que el practicat per homes

 • Aquesta és la primera pregunta que li hem fet a Víctor Amela en la presentació de la seva nova novel·la als estudis de SER Tarragona. Ens presenta el llibre de la seva vida. La dels seus avis un dels quals, quan Amela tenia 10 anys, li va dir "jo hauria pogut salvar a Lorca".

 • #FILDECONVERSA

  La part alta de Tarragona és un dels indrets de casa nostra que molts cops s'ha significat per la pregunta que plantegem al titular d'aquest article. En parlem amb un representant dels empresaris tarragonins i dos membres del Farts de Soroll.

 • SOCIETAT

  Com s'atén en primera instància a una dona que denuncia que pateix violència de gènere?. En quins casos se l'aparta del seu mal tractador?. Quin seguiment i acompanyament se li fa? Se l'assessora a nivell judicial?. El sentit de l'entrevista d'avui a Marc Bayón és el de respondre aquestes i altres preguntes al voltant d'aquesta xacra social.

 • IGUALTAT DE GÈNERE

  Avui dia Internacional de la dona i la nena en la ciència conversem amb la responsable de l'Observatori per  la igualtat de la URV per saber on som i què queda per fer per assolir la igualtat plena en aquest camp.

 • EDUCACIÓ

  La Salle de Tarragona organitza una taula rodona sobre la donació d'òrgans que han organitzat els alumnes de 2n de Batxillerat de l'assignatura de Cultura Audiovisual. Entre els ponents s'espera la presència del director de Organització Catalana de Trasplantaments del Cat Salut .

 • CONCURS DE CASTELLS

  Amb Francesc Domenech, Joan Ciurana i Joel Reche felicitem al cap de la Colla Vella de Valls i analitzem la XXVIIena edició del concurs en el que els Castellers de Vilafranca han perdut l'hegemonia.

 • UNIVERSITAT

  Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

 • SOCIETAT

  L'advocat Tarragoní Joan Andreu Reverter ha aconseguit sentències favorables per als seus clients que es van veure entrampats als casos d'estafa del Banco Popular. Amb ell en repassem els orígens i el perquè d'aquests casos i ens ajuda a comprendre com aquest banc es va acabar venent per un euro.

Últimas Noticias

Catalunya