Últimas noticias Hemeroteca

La ràdio

 • TERRITORI

  La segona edició de les jornades impulsades per aquesta casa ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic. El director del CatSalut, Adrià Comella, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte.

 • Univers SER Tarragona - Ràdio Reus

  Els alcaldes de Tarragona i Reus pactaran abans de les eleccions municipals una cimera per abordar aquesta qüestió.

Soroll Camp de Tarragona

El magazine dels migdies de la Cadena SER

 • FIL DE CONVERSA

  Com veuen, viuen i senten la seva setmana santa dos dels màxims exponents de Tarragona i de Reus?. Francesc Seritjol i Francesc Pardro en rememoren els seus inicis i ens detallen els moments que per ells són més especials.

 • ESPECIAL SANT JORDI

  Amb Eduard Contijoch i Enriqueta Moix veiem a venir Sant Jordi al cor mateix de la llegenda: a Montblanc. Parlem dels llibres que presenten i també de literatura i de la diada.

 • ESPECIAL SANT JORDI

  Seguint amb la roda de converses amb autors de casa nostra, avui passem per Reus. Amb Fina Masdéu i Jordi Romero parlem de literatura, de la festa i també del seu procés creatiu.

 • SANT JORDI 2019

  A SER Tarragona-Ràdio Reus us hem preparat una programació especial per tal de donar a conèixer l'obra d'alguns autors de dins i fora de casa nostra i amb els que hem volgut reflexionar sobre el procés creatiu de l'escriptura.

 • CULTURA

  La coach Magda Barceló ens porta una interpretació de la Llegenda de Sant Jordi des de la vessant psicològica. Més enllà dels arquetipus del cavaller tot poderós, la donzella en perill i el monstre que els amenaça.

 • Gerard Quinta ens presenta la seva primera novel.la, 'De la terra al cel' un viatge a traves dels protagonistes de la trama a través de diferents moments de la història de Barcelona i, també, del nostre país

 • LITERATURA

  Avui hem volgut conèixer d'aprop com es preparen dues editorials petites de casa nostra i una de més gran de cara a la pròxima festa del llibre i la rosa. Arola Editors, La Musca i Silva Editorial.

 • SETMANA SANTA REUS

  Així és com en Xavi Sirolla respon a què la mogut a participar a la setmana santa de Reus des de ben petit. L'acompanya Jordina Sirolla. Ens venen a parlar dels 75 anys de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari.

 • POLÍTICA MUNICIPAL

  Falten mans a l'administració i sobra mediocritat entres els qui ocupen plaça política a l'ajuntament. Són dues de les moltes reflexions que han fet als nostres estudis Javier Villamayor i Arga Sentís respectivament, ara que deixen la política municipal i sobre el seu pas per l'ajuntament de Tarragona.

 • DIA MUNDIAL DEL SÍNDROME DE DOWN

  La Celia i la Eva són usuàries de Down Tarragona. Una entitat de pares i mares que des de fa 12 anys treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i també integrar-les a nivell social.

 • SOCIETAT

  Com s'atén en primera instància a una dona que denuncia que pateix violència de gènere?. En quins casos se l'aparta del seu mal tractador?. Quin seguiment i acompanyament se li fa? Se l'assessora a nivell judicial?. El sentit de l'entrevista d'avui a Marc Bayón és el de respondre aquestes i altres preguntes al voltant d'aquesta xacra social.

 • IGUALTAT DE GÈNERE

  Avui dia Internacional de la dona i la nena en la ciència conversem amb la responsable de l'Observatori per  la igualtat de la URV per saber on som i què queda per fer per assolir la igualtat plena en aquest camp.

 • EDUCACIÓ

  La Salle de Tarragona organitza una taula rodona sobre la donació d'òrgans que han organitzat els alumnes de 2n de Batxillerat de l'assignatura de Cultura Audiovisual. Entre els ponents s'espera la presència del director de Organització Catalana de Trasplantaments del Cat Salut .

 • CONCURS DE CASTELLS

  Amb Francesc Domenech, Joan Ciurana i Joel Reche felicitem al cap de la Colla Vella de Valls i analitzem la XXVIIena edició del concurs en el que els Castellers de Vilafranca han perdut l'hegemonia.

 • UNIVERSITAT

  Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

 • SOCIETAT

  L'advocat Tarragoní Joan Andreu Reverter ha aconseguit sentències favorables per als seus clients que es van veure entrampats als casos d'estafa del Banco Popular. Amb ell en repassem els orígens i el perquè d'aquests casos i ens ajuda a comprendre com aquest banc es va acabar venent per un euro.

Últimas Noticias

Catalunya