Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 13 de Diciembre de 2019

Otras localidades

 • MÓN MILLOR- SER CATALUNYA

  El Moll de Balears permetrà que els creuers es puguin endollar a la xarxa elèctrica per deixar d'emetre CO2. És una de les qüestions tractades a la jornada Món Millor, organitzada per SER Catalunya a Tarragona.

 • CNSJ

  El Palau d'Esports ha acollit la primera acció de la campanya de SER Catalunya durant la mitja part del partit d'hoquei entre el Reus Deportiu Miró i el Barça.

 • POLÍTICA

  Així ho ha dit Noemí Llauradó, vicealcaldessa de Reus i Presidenta de la Diputació de Tarragona en una entrevista al Soroll Camp de Tarragona en la que també ha assegurat que la gestió de l'Hospital de Reus es traspassarà al CatSalut en les dates establertes, el 31 de desembre.

 • CAP NEN SENSE JOGUINA

  En un programa especial del Soroll Camp de Tarragona hem donat a conèixer totes les activitat que d'una o altra manera recolliran joguines noves a estrenar pel Cap Nen Sense Joguina de SER Catalunya i en solidaritat amb Creu Roja Joventut, els seus drets en joc.

La ràdio

 • TERRITORI

  La segona edició de les jornades impulsades per aquesta casa ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic. El director del CatSalut, Adrià Comella, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte.

 • Univers SER Tarragona - Ràdio Reus

  Els alcaldes de Tarragona i Reus pactaran abans de les eleccions municipals una cimera per abordar aquesta qüestió.

Soroll Camp de Tarragona

El magazine dels migdies de la Cadena SER

 • ESPECIAL SANTA TECLA

  Avui hem fet un Soroll Camp de Tarragona especial amb connexions a la plaça de la font per viure d'a prop el fet casteller propi d'aquesta data i també hem escoltat un bon fragment del Dames i Vells d'aquest any. Amb Laia Díaz, a través del seu llibre 'Tots Som la Tecla' hem entès més i millor el significat i importància d'aquesta festa pels qui la fan i la viuen des de dins.

 • MÚSICA

  Aquest divendres  l'ex OT Alfred García presenta al Palau de Congressos el seu primer disc. Una proposta diferent a la que podríem esperar per algú de la seva edat. Un disc madur, elaborat i que no es rendeix a les modes del moment. Compta amb col·laboracions d'artistes com Love Of Lesbian, Pavvla, Carlos Sadness o Amaia Romero.

 • Club de Futbol Reus

  L'advocat reusenc David Peña representa ara a un grup inversor reusenc que vol fer-se amb les regnes del club només en el cas que la RFEF confirmi que amb el pagament del deute amb el filial de la temporada passada es desbloquejarà la inscripció de fitxes federatives.

 • ECONOMIA

  La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona passa pels nostres estudis a les poques setmanes d'estrenar nou mandat. S'ha mostrat crítica amb el govern de Ballesteros i amb l'actual de Pau Ricomà per com s'aborda el binomi comerç de Tarragona i creueristes.

 • POLÍTICA MUNICIPAL

  Jordi Molinera i Alba Muntades són coalcalde i coalcaldessa de l'ajuntament d'Altafulla. Aquesta és la fórmula amb la que volen governar el municipi des de la força més votada el 26 de maig: l'EINA. Descobrim com és una coalcaldia i quins són els principals projectes de futur i de continuïtat que tenen entre mans.

 • SOCIETAT

  Aquesta és la premissa amb la que la coach Magda Barceló ens acosta a un dels conceptes tant de moda en el món del desenvolupament personal i/o professional. Deixem clar d'entrada que qui no afina una nota no aspiri a ser un cantant internacional com a exemple exagerat i minimalista per venir a dir que cal que siguem tant ambiciós com realistes en les nostres metes.

 • SOCIETAT

  Com s'atén en primera instància a una dona que denuncia que pateix violència de gènere?. En quins casos se l'aparta del seu mal tractador?. Quin seguiment i acompanyament se li fa? Se l'assessora a nivell judicial?. El sentit de l'entrevista d'avui a Marc Bayón és el de respondre aquestes i altres preguntes al voltant d'aquesta xacra social.

 • IGUALTAT DE GÈNERE

  Avui dia Internacional de la dona i la nena en la ciència conversem amb la responsable de l'Observatori per  la igualtat de la URV per saber on som i què queda per fer per assolir la igualtat plena en aquest camp.

 • EDUCACIÓ

  La Salle de Tarragona organitza una taula rodona sobre la donació d'òrgans que han organitzat els alumnes de 2n de Batxillerat de l'assignatura de Cultura Audiovisual. Entre els ponents s'espera la presència del director de Organització Catalana de Trasplantaments del Cat Salut .

 • CONCURS DE CASTELLS

  Amb Francesc Domenech, Joan Ciurana i Joel Reche felicitem al cap de la Colla Vella de Valls i analitzem la XXVIIena edició del concurs en el que els Castellers de Vilafranca han perdut l'hegemonia.

 • UNIVERSITAT

  Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

 • SOCIETAT

  L'advocat Tarragoní Joan Andreu Reverter ha aconseguit sentències favorables per als seus clients que es van veure entrampats als casos d'estafa del Banco Popular. Amb ell en repassem els orígens i el perquè d'aquests casos i ens ajuda a comprendre com aquest banc es va acabar venent per un euro.

Últimas Noticias

Catalunya