Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 17 de Agosto de 2019

Otras localidades

 • TARRAGONA

  L'ajuntament de Tarragona ha multat a vuit locals per passar-se del límit permès. Els mateixos restauradors ara competien de manera deslleial i alguns ocupaven més lloc sense permís.

 • SOCIETAT

  La URV vol revitalitzar la Ribera d'Ebre amb nous estudis específics. La intenció és engegar noves titulacions al campus de les Terres de l'Ebre, relacionades per exemple amb les energies renovables.

La ràdio

 • TERRITORI

  La segona edició de les jornades impulsades per aquesta casa ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic. El director del CatSalut, Adrià Comella, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte.

 • Univers SER Tarragona - Ràdio Reus

  Els alcaldes de Tarragona i Reus pactaran abans de les eleccions municipals una cimera per abordar aquesta qüestió.

Soroll Camp de Tarragona

El magazine dels migdies de la Cadena SER

 • ESPECIAL SOROLL

  Tanquem la temporada des del castell de Vila-seca a pocs dies que el municipi se sumergeixi en la seva festa major d'estiu. Dels actes i activitats en parlem amb el seu alcalde, Pere Segura. I, aprofitem la visita per celebrar els 40 anys del reconeixement de l'escola de música com a Conservatori Professional o els 35 anys de l'Esplai Esclop. I també música en directe amb el jove guitarrista de 10 anys Pol Garcia.

 • ECONOMIA

  La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona passa pels nostres estudis a les poques setmanes d'estrenar nou mandat. S'ha mostrat crítica amb el govern de Ballesteros i amb l'actual de Pau Ricomà per com s'aborda el binomi comerç de Tarragona i creueristes.

 • POLÍTICA MUNICIPAL

  Jordi Molinera i Alba Muntades són coalcalde i coalcaldessa de l'ajuntament d'Altafulla. Aquesta és la fórmula amb la que volen governar el municipi des de la força més votada el 26 de maig: l'EINA. Descobrim com és una coalcaldia i quins són els principals projectes de futur i de continuïtat que tenen entre mans.

 • SOCIETAT

  Aquesta és la premissa amb la que la coach Magda Barceló ens acosta a un dels conceptes tant de moda en el món del desenvolupament personal i/o professional. Deixem clar d'entrada que qui no afina una nota no aspiri a ser un cantant internacional com a exemple exagerat i minimalista per venir a dir que cal que siguem tant ambiciós com realistes en les nostres metes.

 • POLÍTICA

  Sobre el turisme, infraestructures, etapa personal i política.... De tot això i molt més en parlem amb el nou alcalde de la capital del Baix Penedès Kenneth Martínez. En ha avançat alguns dels projectes més immediats i engrescadors d'aquest mandat i com li agradaria que fos el model productiu del Vendrell del futur.

 • LITERATURA

  La fundació del monestir de Poblet, la refundació de la Catalunya Nova i un homenatge a la dona medieval són els tres grans eixos de la nova novel.la de Jordi Nogués.

 • PERIODISME

  Aquest és el reconeixement que li ha donat el Col·legi de Periodistes a Yolanda Garcia. Qui va començar l'any 1984 a Cadena 13 a Tarragona i tres anys més tard a SER Tarragona. Després vindria un bon reguitzell de mitjans com ara TAC12, Antena 3. Amb ella hem volgut repassar la seva trajectòria i veure com ha evolucionat la ràdio des dels anys vuitanta fins avui.

 • SOCIETAT

  Com s'atén en primera instància a una dona que denuncia que pateix violència de gènere?. En quins casos se l'aparta del seu mal tractador?. Quin seguiment i acompanyament se li fa? Se l'assessora a nivell judicial?. El sentit de l'entrevista d'avui a Marc Bayón és el de respondre aquestes i altres preguntes al voltant d'aquesta xacra social.

 • IGUALTAT DE GÈNERE

  Avui dia Internacional de la dona i la nena en la ciència conversem amb la responsable de l'Observatori per  la igualtat de la URV per saber on som i què queda per fer per assolir la igualtat plena en aquest camp.

 • EDUCACIÓ

  La Salle de Tarragona organitza una taula rodona sobre la donació d'òrgans que han organitzat els alumnes de 2n de Batxillerat de l'assignatura de Cultura Audiovisual. Entre els ponents s'espera la presència del director de Organització Catalana de Trasplantaments del Cat Salut .

 • CONCURS DE CASTELLS

  Amb Francesc Domenech, Joan Ciurana i Joel Reche felicitem al cap de la Colla Vella de Valls i analitzem la XXVIIena edició del concurs en el que els Castellers de Vilafranca han perdut l'hegemonia.

 • UNIVERSITAT

  Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

 • SOCIETAT

  L'advocat Tarragoní Joan Andreu Reverter ha aconseguit sentències favorables per als seus clients que es van veure entrampats als casos d'estafa del Banco Popular. Amb ell en repassem els orígens i el perquè d'aquests casos i ens ajuda a comprendre com aquest banc es va acabar venent per un euro.

Últimas Noticias

Catalunya