Ocio y cultura

La segona edició del Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu busca incrementar la participació

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha explicat que es manté la quantia del premi de 5.000 euros i s'ha creat una segona categoria en concepte d'accèssit per la qual es divideix l'import

El periodista Àlex Lliteras. / Twitter

Andorra

Així doncs, el guanyador rebrà una distinció de 4.000 euros i el que quedi en segona posició, de mil euros. En aquest sentit, ha explicat que per fomentar el nombre de treballs que es presentin ja no serà necessari desplaçar-se de manera presencial al Principat per participar, sinó que les peces que entrin al concurs es podran presentar a través del correu premialexlliteras@govern.ad.

S'hi podran presentar les peces publicades durant el 2021 i fins al 31 de maig d'enguany, i el termini per participar és fins del 12 de maig al 15 de juliol. Els treballs hauran de ser en català i el concurs és de caràcter internacional.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha destacat que el periodisme és una de les millors eines per donar a conèixer l'esport i, juntament amb Riva, han ressaltat que el guardó és la millora de recordar l'Àlex Lliteras i també donar mèrit i premiar el bon periodisme esportiu.

En la primera edició van ser els periodistes de SER Catalunya Sique Rodríguez, Sergi Escudero i Adrià Soldevila qui es van endur el guardó pel cas "Barçagate".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad