Sociedad

Deu aspirants a ocupar les dues cadires dels assalariats en el Consell d'Administració de la CASS

El dilluns hi haurà una reunió del Consell d'Administració que les haurà de validar i a partir del 25 es publicaran els noms

Andorra

Acabat ja el termini per presentar candidatures per formar part de l'òrgan director de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social, fins a 10 llistes s'han presentat per ocupar les dues places que pertoquen als assalariats. Entre elles, hi ha les dues que han impulsat la plataforma sindical i que lideren Carla Guinot i Jacqueline Caubet.

Per altra banda, Jacint Risco i Francesc Zamora, s'asseguren mantenir un mandat més el càrrec de representants dels pensionistes i dels empresaris, respectivament, perquè són els únics que s'hi han presentat.

El dilluns hi haurà una reunió del Consell d'Administració que les haurà de validar i a partir del 25 es publicaran els noms d'aquells aspirants que hagin passat el tall perquè comenci la campanya electoral. Des del 13 de juny fins al 21 es podrà deixar el vot en dipòsit i el 22 serà el dia de les eleccions.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad