Baloncesto

Moussa Diagné es perdrà el decisiu partit contra el Lenovo Tenerife

Oriol Paulí ha fet una crida a l'afició perquè ompli el Poliesportiu d'Andorra la Vella i els ajudi a aconseguir la salvació

Fernando Galindo (EFE)

Andorra

El club ha comunicat que el pivot senegalès té una fractura intrarticular de la base del primer metacarpià del dit polze de la mà dreta. de fet, ahir ja no va jugar a Saragossa i divendres passarà pel quiròfan.

La victòria agònica a la pista del Casademont Saragossa després de dues pròrrogues fa que els tricolors vegin el final del túnel. S'ho jugaran tot a una carta dissabte davant els canaris en l'última jornada de la fase regular de l'ACB. Gigantes del Basket ha fet tots els càlculs.

Els d'Òscar Quintana continuaran a la Lliga Endesa un any més si: guanyen al Tenerife, expecta que també ho facin l'Urbas Fuenlabrada, Cadademont Saragossa, Monbús Obradoiro i si el Betis perd. La victòria també li serviria si guanyen els andalusos. Si perden i també ho fa l'Obradoiro els dos partits que li resten i el Fuenlabrada guanya al San Pablo Burgos, també se salven.

En canvi, perdria la categoria si guanyen però també ho fan l'Urbas Fuenlabrada, Casademont Saragossa, Monbús Obradoiro i perd el Betis. Si els tricolors perden i els gallecs guanyen un dels seus partits; o si perden i el San Pablo Burgos guanya l'Urbas Fuenlabrada.

Oriol Paulí ha fet una crida a l'afició perquè ompli el Poliesportiu d'Andorra la Vella i els ajudi a aconseguir la salvació.

El partit serà dissabte a les 20.45 hores

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad