Sociedad

Repunt dels casos actius de coronavirus

Hi ha una persona ingressada a planta i una altra a la Unitat de Cures Intensives sense ventilació mecànica

Arxiu (ANA)

Andorra

Salut ha detectat en la darrera setmana 439 nous casos, el que representa que les persones que tenen la malaltia activa siguin 639, és a dir, 96 més que fa set dies. Les altes han estat 343 i les defuncions es mantenen en 153. El ministre portaveu, Eric Jover, ha manifestat que caldrà esperar per veure si es manté aquesta volatilitat entre 300 i 400 casos setmanals, o si, per contra, es tracta d'un lleuger repunt de la pandèmia.

Pel que fa a la pressió sanitària, ha disminuït respecte a la setmana passada. En aquests instants només hi ha una persona ingressada a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i una altra a la Unitat de Cures Intensives sense la necessitat de ventilació mecànica. D'altra banda, respecte als centres escolars, continua sense haver-hi cap aula en vigilància activa o passiva.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad