Sociedad

Set policies reben el guardó de la Creu al Mèrit de la Guàrdia Civil per la col·laboració prestada

L'ambaixador espanyol, Àngel Ros, serà l'encarregat d'imposar aquest distintiu als agents andorrans

L'ambaixador espanyol, Àngel Ros. / Arxiu (ANA)

Andorra

L'ambaixador espanyol, Àngel Ros, serà l'encarregat d'imposar aquest distintiu als agents andorrans a qui reconeixen la contribució i la col·laboració en accions o conductes de relleu, entre les quals, la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de Govern, la celebració de vàries etapes a la Vuelta Ciclista, o d'altres serveis importants en la lluita contra la delinqüència transnacional.

Amb aquest guardó, el ministeri de l'Interior d'Espanya, anima als cossos policials dels dos països a mantenir, i millorar si es pot, les excel·lents relacions en matèria de cooperació policial internacional, un fet, diu, que contribuirà a millorar el servei als ciutadans, que garantirà els drets i llibertats i que protegirà a la societat dels nous reptes i amenaces que estan per venir.

A l'acte que es farà a l'ambaixada, hi assistirà el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el secretari d'Estat, Joan León, així com alts càrrecs de la policia andorrana i de la Guàrdia Civil.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad