Más deportes

El FC Andorra vol fer un pas de gegant cap a l'ascens directe a Segona A

Els tricolors visiten demà l'estadi d'El Collao per enfrontar-se a l'Alcoyano

Andorra

Es tracta de la primera de les tres finals per aconseguir el gran objectiu d'aquesta temporada. De fet, l'any passat hi va aconseguir la classificació per disputar el play-off d'ascens, però en aquella ocasió els alacantins no s'hi jugaven res, però aquest any sí. Necessiten el triomf per intentar entrar al play-off. De fet, estan a tres punts del Linares.

El tècnic dels andorrans, Eder Sarabia, és conscient que serà un partit complicat davant d'un equip que està fent una gran temporada, però que també va perdre contra el Betis B la setmana passada. Té clar que serà difícil controlar el partit durant els 90 minuts i avisa què cal estar preparat.

Explica que durant la setmana han revisat la darrera derrota al camp del Betis B i els diferents aspectes que no s'han de tornar a repetir si volen sortir amb els tres punts. Remarca que cal ser més intel·ligents i adaptar-se a les circumstàncies de cada moment.

El partit comença a les set de la tarda i quan l'àrbitre xiuli l'inici els andorrans ja sabran el resultat del Vila-real B, que juga al camp del Castelló. Si el filial groguet no guanya i els andorrans sí, podrien celebrar l'ascens la setmana vinent a l'Estadi Nacional davant l'UCAM Múrcia. Eder Sarabia, té clar que pot afectar aquest resultat però diu que la intenció és sempre sortir a guanyar.

L'enfrontament l'explicarem en directe des d'El Collao al Carrusel Andorra des de les 18.50 hores.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad