Baloncesto

Sprint final pel Morabanc Andorra

La resta d'enfrontaments que els tricolors hi tindran un ull posat; l'Obradoiro rep al València, El San Pablo al Fuenlabrada, El Betis visita Bilbao i el Saragossa viatja a Múrcia per jugar davant de l'UCAM

Andorra

Aquest dissabte a les 20:45h. rep al Tenerife, equip ja classificat entre els 8 primers i flamant campió de la Champions FIBA, que arriba al principat jugant-se ser cap de sèrie al Playoff per la Lliga Endesa. Ara mateix els homes de Chus Vidorreta ocupen la 6a posició, empatats amb Baskonia 5è i Manresa 7è.

Oscar Quintana afirma que si volen guanyar, hauran de donar la millor versió. El de Torrelavega espera una bombonera plena d'aficionats disposats a donar un cop de ma a l'equip.

Aquesta darrera jornada de la lliga Endesa té tot horaris unificats, tret del Breogan - Unicaja que es jugarà a les 18h. Així doncs el Morabanc Andorra a banda del seu partit, estarà pendent de la resta d'enfrontaments; l'Obradoiro rep al València, El San Pablo al Fuenlabrada, El Betis visita Bilbao i el Saragossa viatja a Múrcia per jugar davant de l'UCAM.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad