Baloncesto

Gorka Aixàs demana perdó a l'afició

Deixa clar que només tindran cabuda a Leb OR els jugadors que estiguin implicats amb el club

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. / BCA

Andorra

El president del MoraBanc Andorra ha fet autocrítica després d'una mala temporada que ha condemnat l'equip al descens de categoria després d'estar vuit anys a l'ACB. En una carta oberta ha demanat perdó als aficionats on manifesta que les decisions que s'han pres aquest any no han estat les correctes. Davant de cada error, diu, se n'ha comès un altre. En declaracions al programa d'aquesta casa La Graderia, té clar que no baixen per la derrota davant el Tenerife ni per les possibles passes no xiulades a Shermadini. Tot i això, diu que algunes de les decisions arbitrals els han acabat perjudicant.

El club vol fer un projecte engrescador per tornar a pujar el més aviat possible. Caldrà veure quins dels jugadors actuals que tenen contracte volen seguir i quins vol que la direcció esportiva tinguin continuïtat. Nacho Llovet, Paulí, Tyson Pérez, David Jelinek, Conor Morgan i Amine Noua són els que tenen una vinculació més enllà d'aquest 2022. Cal recordar que Noua està cedit a l'Estrasburg. Aixàs, ha estat contundent: "qui no tingui un compromís ferm amb el club no continuarà".

Sobre la continuïtat de l'actual directiva, Aixàs, diu que seguiran al capdavant sempre i quant tinguin el suport suficient per tirar endavant un nou projecte. En aquest sentit, ha agraït les paraules del cap de Govern, Xavier Espot, manifestant el suport de l'administració per tornar a l'ACB l'any vinent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00