Sociedad

Uns 170 temporers continuaran treballant als hotels aquest estiu

El director de la Unió Hotelera espera que durant el període d'esmenes, recapacitin i atenguin les peticions del sector i també de la Cambra de Comerç

Arxiu ANA

Andorra

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, assegura que hi ha molts establiments interessats a mantenir els seus empleats, que ja coneixen la posició i la tasca a desenvolupar. De fet, aquesta xifra surt amb només 25 dels hotels que tenen associats, i és per això que creu que finalment seran molts més, ja que almenys una seixantena obriran a l'estiu.

La previsió és que entre 400 i 500 treballadors que van fer la temporada d’hivern prorroguin la seva estada al país. Tot i això, creu que encara en faran falta més per cobrir la demanda. Són declaracions al programa d’aquesta casa SER Empresaris.

Assegura que un dels aspectes que més han valorat a l’hora de quedar-se, és l’estabilitat, ja que per molts no és la primera vegada que venen a Andorra i, estaven a l'hivern, seguiran a l'estiu i molts encadenaran la següent temporada d'hivern, també.

Pel que fa a l’entrada en vigor de la taxa turística l'1 de juliol, Pujol diu que és important fer veure als grups parlamentaris de la majoria que tenen contractes signats amb touroperadors fins a finals de novembre i que si no l'ajornen, els estaran incomplint.

El director de la Unió Hotelera espera que durant el període d'esmenes, recapacitin i atenguin les peticions del sector i també de la Cambra de Comerç.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00