Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad

Font proposa desenvolupar un Reglament Sanitari Internacional des de l'OMS

Per altra banda, ha mantingut vàries reunions bilaterals, la primera amb el secretari d’Estat de Sanitat de San Marino, i amb els ministres de Portugal, Suïssa i Espanya

Andorra

El ministre de Salut, Albert Font, ha participat aquesta setmana en la 75a Assemblea de l’Organització Mundial de la Salut, des d'on ha reclamat que tots els països membres treballin conjuntament per desenvolupar aquest reglament que permeti millorar la capacitat de reacció dels països. Afegeix també que es creï un examen periòdic internacional en matèria de salut i que es tinguin també en compte els Petits Estats com Andorra.

El ministre també s'ha referit a les conseqüències psicològiques que ha generat la pandèmia i per això, assegura que cal fer un acompanyament en matèria de salut mental a les persones que ho necessitin.

Per altra banda, ha mantingut vàries reunions bilaterals, la primera amb el secretari d’Estat de Sanitat de San Marino, i amb els ministres de Portugal, Suïssa i Espanya. A més del director regional de l’Oficina Regional d’Europa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00