Sociedad

Govern no es mostra preocupat pel creixement de l'escepticisme amb l'acord d'associació amb la Unió Europea

D'altra banda, Riba ha explicat que la participació d'Andorra al programa Europa Creativa costarà mig milió d'euros

javiladot

Andorra

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, considera que els resultats de l'Enquesta Política en què creix lleugerament el nombre de persones que creuen que Andorra ha de mantenir l'estatus actual és fruit del moment en què es comencen a negociar llibertats sensibles com la lliure circulació de persones i les telecomunicacions. Considera que les diferències que s'han observat en els percentatges no són significatives. Tot i això, diu que caldrà estar atents en propers observatoris per si cal canviar l'estratègia de comunicació.

Explica que cal veure les conseqüències que tenen les accions de comunicació al col·lectiu dels joves i ha manifestat que en breu es posarà en marxa un nou web en què es s'implicarà el missatge i serà satiritzat, tenint en compte que l'abast del projecte és molt ampli.

D'altra banda, Riba ha explicat que la participació d'Andorra al programa Europa Creativa costarà mig milió d'euros. Les jornades sobre l'Acord d'Associació i els programes de la Unió Europea han conclòs aquest dimarts. En a questa darrera jornada s'ha parlat del programa de creativitat i cultura, que permet a països tercers poder tenir finançament europeu amb projectes internacionals. El secretari d'Estat d'Afers Europeus ha explicat que el cost seria de 500.000 euros a 7 anys per tenir accés als diners.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00