Sociedad

Majoral exigeix a Gili que aclareixi si vol canviar les regles de joc pel que fa la gestió de la Vall del Madriu

Escaldes és l'únic comú que no ha votat a favor de l'ordinació conjunta per gestionar la vall

Ràdio SER Andorra/Arxiu

Andorra

El consell assessor de la Vall del Madriu s'ha reunit aquest dimarts per informar de l'estat dels nous projectes, mentre que la reunió de la comissió de gestió s'ha hagut de suspendre per l'absència de la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, que recordem és l'únic comú que no ha votat a favor de l'ordinació conjunta per gestionar la vall.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria i president de la comissió gestora, Josep Majoral, deixa clar que tot el que va dir Gili la setmana passada no és cert, com és el cas que el 70% del territori de la vall és d'Escaldes. En aquest sentit, diu que hi ha una sentència judicial que determina que la zona és territori indivís i, per tant, no és d'Andorra la Vella o escaldenc. Remarca que l'obligació de les administracions és treballar per promocionar aquest bé, regint-se amb la documentació del 2004, i li demana clarament a Gili que digui si el què vol carregar-se tot aixó.

Critica que encara no s'hagi pogut tirar endavant una de les iniciatives que fa temps que hi treballen. Es tracta d'una aplicació que ha de permetre notificar les incidències que es detectin per part dels guardes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00