Sociedad

Andorra esperarà que Catalunya aprovi el projecte del tren per fer la seva part

Bartolomé entén que el projecte encara està en una fase massa embrionària, però si es concreta, actuaran

javiladot

Andorra

El secretari d'Estat d'Economia i Empresa, Eric Bartolomé, ha reconegut que no serà fins que el Govern català defineixi la viabilitat del traçat ferroviari entre Andorra i Barcelona quan començaran a estudiar la seva part, la que circula pel territori nacional. Entén que el projecte encara està en una fase massa embrionària, però si es concreta, actuaran.

Assegura que ja n'ha parlat amb representants catalans als qui els ha transmès l'interès andorrà per aquest projecte. És per això que si tira endavant, li donaran suport i descarta que posteriorment, surtin desavinences entre les dues parts.

Per altra banda, Bartolomé també s'ha referit al projecte de l'Heliport Nacional. En aquest cas ja tenen els informes per estudiar l'oferta que van rebre i si són positius, es passarà a una segona fase, que és l'exposició pública, en la qual encara es podran fer aportacions. Tenint en compte que arriba l'estiu, estan buscant les millors dates per fer-la, però la intenció és que si tot va bé, s'adjudiqui abans de finals d'any.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad