Ocio y cultura

Andorra la Vella s'omplirà de flors i colors de l'1 al 12 de juliol

Una de les instal·lacions quedarà ubicada de manera permanent a la Creu Grossa, a la part alta de l'avinguda Meritxell

Tony Lara

Andorra

Sota el títol 'Andorra la Vella en flor', la corporació instal·larà catorze estructures florals en diversos punts del poble que tenen com a objectiu esdevenir un nou reclam entre turistes i residents. Es tracta d'una iniciativa que arriba per donar continuïtat al procés d'embelliment floral dels carrers que el comú ja fa temps que va posar en marxa i que representa un cost de 150.000 euros.

Una de les instal·lacions quedarà ubicada de manera permanent a la Creu Grossa, a la part alta de l'avinguda Meritxell. Es tracta d'una estructura tipus jardí vertical de 7 metres d'amplada i 3 d'altura formada per les lletres d'Andorra la Vella que té com a vocació esdevenir una de les parades obligatòries per a les persones que visiten el país.

Segons ha explicat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, després d'engegar aquesta edició zero, la voluntat del comú és que de cara a l'any vinent l'esdeveniment se celebri entre els mesos de maig i juny per tal que representi un efecte crida durant un període en què l'arribada de turisme a Andorra és menys significativa que en plena temporada d'estiu.

Així doncs, tal com ha detallat la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius, Meritxell López, a banda de l'escultura floral de les lletres de la parròquia també hi haurà tres instal·lacions de gran format inspirades en els colors de l'arc de Sant Martí creades per Daniel Santamaria, un artista de renom internacional i membre de l'escola de paisatgisme de Barcelona. Estaran col·locades a la façana de Casa Comuna, a la plaça de la Rotonda, i al llarg de l'avinguda Tarragona.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad