Sociedad

Intervenen més de 20.000 euros a la Farga de Moles

Efectius de la Guàrdia Civil han intervingut 20.450 euros a un home de 43 anys amb passaport de la República de Malta i originari de Rússia

Andorra

Els fets van tenir lloc aquest dilluns, quan l'individu va accedir amb el seu cotxe al recinte duaner procedent d'Andorra i pel carril on s'indica que no té "res a declarar" amb dos acompanyants. Els agents van aturar el vehicle en un control rutinari i van preguntar als ocupants si portaven diners en efectiu. Aleshores, ell va dir que tenia 3.000 euros però a les seves pertinences hi van localitzar fins a 21.540 euros. Per aquest motiu, es va procedir a aixecar una acta per haver infringit la normativa sobre blanqueig de capitals.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad