Sociedad

La situació econòmica obliga a descartar el vial de la Massana

El cap de Govern, Xavier Espot, ha deixat clar que el projecte tal com està previst s'haurà de quedar al calaix

CEsteve

Andorra

Els esforços econòmics que s'han fet per la pandèmia fan que segons quins projectes faraònics com el vial massanenc o la finalització del de Sant Julià no es puguin dur a terme. Tot i això, sí que es treballa amb el comú de la Massana per fer petites millores en certs punts per aconseguir que el trànsit sigui més fluid, tenint en compte els gairebé 19.000 vehicles que hi circulen per aquesta zona de la CG-3. D'aquests, 6.000 ho fan en sentit sud en hora punta. Com a primer pas, avui s'ha inaugurat el doble carril de baixada entre la rotonda d'Anyós i el túnel de les Dos Valires. El cost total de l'obra ha estat de 2,1 milions d'euros.

Per la seva part, la cònsol major massanenca, Olga Molnè, ha explicat que estan en converses amb Govern per trobar aquestes petites solucions que es puguin projectar abans de finals de mandat. Aquestes passarien per alguns eixamplaments i espera poder tirar endavant alguna actuació.

Finalment, el ministre de Territori i habitatge, Víctor Filloy, manifesta que cal seguir desenvolupant el pla d'infraestructures. Remarca que és molt ambiciós i, per aquest motiu, caldrà adaptar-lo a la situació actual davant la situació de contenció econòmica.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad