Economía y negocios
Finances

Crèdit Andorrà culmina la fusió amb Vall Banc

La integració operativa es durà a terme durant el proper cap de setmana i es tancaran tres de les quatre oficines de l'entitat fusionada

Seu central de Crèdit Andorrà. L'entitat ha tancat avui el procés de fusió amb Vall Banc. / Crèdit Andorrà

Andorra la Vella

Crèdit Andorrà ha completat avui la fusió per absorció de Vall Banc amb la formalització notarial de l’esmentada operació, un cop obtingudes les preceptives autoritzacions dels organismes supervisors corresponents.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, està previst que la integració operativa es dugui a terme durant el proper cap de setmana, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte que aquestes actuacions puguin suposar en l’operativa dels clients.

A partir de dilluns, doncs, les dues entitats esdevindran un únic banc.

Crèdit Andorrà integra, aproximadament, 1.900 milions d’euros del volum de negoci de Vall Banc adquirits l’11 de febrer. Reforça així el seu lideratge incrementant la seva presència en el segment de banca privada. A conseqüència d’aquesta operació i de l’anunciada recentment amb GBS Finanzas Investcapital A.V. a Espanya, i també gràcies al significatiu creixement orgànic, el volum de negoci del Grup Crèdit Andorrà se situa en aproximadament 24.000 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment molt superior a les previsions del Pla Estratègic aprovat el 2021.

Els clients procedents d’ambdues entitats comptaran, a partir d’aquest moment, amb una oferta de valor focalitzada tant en banca comercial com en banca privada i assegurances.

Crèdit Andorrà afegirà una oficina dedicada al servei de banca privada a l’edifici que, fins ara, havia estat la seu social de Vall Banc d’Escaldes-Engordany. Pel que fa a les altres tres oficines de Vall Banc, ubicades a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i la Massana, romandran tancades, i els clients seran atesos a les oficines més properes de Crèdit Andorrà.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad