Más deportes

Babatunde Olumuyiwa paga la clàusula i es desvincula del MoraBanc Andorra

El pivot de Sierra Leone no continuarà vestint la samarreta tricolor la propera temporada a Leb Or

Andorra

Segons ha informat el club en un comunicat, el jugador ha executat la clàusula de rescissió pagant la quantitat fixada i ha deixat de pertànyer al MoraBanc Andorra. Un cop s'ha conegut la notícia, el president de l'entitat, Gorka Aixàs, ha posat un missatge a través de les xarxes socials assenyalant que "les coses es fan de cara i respectant les clàusules que tenen els contractes". Un missatge que està clar va dirigit al representant de David Jelinek.

A dia d'avui continua el pols entre jugador i club, ja que el txec va enviar un burofax manifestant la voluntat de desvincular-se, ja que molt possiblement tingui una oferta per jugar la propera temporada a l'UCAM Múrcia. Els advocats del jugador entenen que amb el descens de categoria el contracte expira, fet que els lletrats del MoraBanc Andorra no ho consideren així. Té encara fins el dia 30 de juny per pagar la clàusula, ja que sinó haurà de negociar directament amb el club. La mateixa situació serà per Paulí. En aquest cas, no ha enviat cap burofax però si volgués abandonar la disciplina tricolor haurà de passar per caixa. Qui sembla més a prop de quedar-se és Nacho Llovet.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad