Sociedad

Dolsa considera que Espot menysprea Ordino per descartar el vial de la Massana, tal com estava previst inicialment

En la sessió de consell e comú d'aquest dijous s'ha aprovat l'actualització del pla director d'Ordino Arcalís, que preveu inversió de 2,2 milions d'euros a la zona de la Coma i de Planells

Andorra

El conseller de X'Ordino, Enric Dolsa, ha volgut fer palès la necessitat del desviament de la Massana, remarcant que es viu un col·lapse diari, el qual es veu accentuat els dies d'alta afluència de turisme com la temporada d'esquí. En aquest sentit, Dolsa ha manifestat que el cap de Govern, Xavier Espot, menysprea Ordino i a tots els treballadors que van cada dia a treballar a Andorra, quan diu que el desviament no és necessari.

Per la seva part, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, tot i que també considera que és una infraestructura prioritària dins el país, considera que la partida pressupostària que cal destinar-hi és molt important, la qual el Govern actualment no pot assumir. En aquest escenari, ha exposat que s'estan estudiant alternatives que no seran les definitives, però que sí que poden ajudar a minimitzar les cues.

En la sessió de consell e comú d'aquest dijous s'ha aprovat l'actualització del pla director d'Ordino Arcalís, que preveu inversió de 2,2 milions d'euros a la zona de la Coma i de Planells. El pla preveia una inversió de 887.000 euros, entre els quals, 271.000 corresponien a millores de remuntadors, 130.000 euros a neu artificial i 200.000 euros en la redistribució de l'escola d'esquí. Així doncs, amb l'actualització, es modifiquen les prioritats i es destinaran 2,2 milions d'euros a actuacions a la zona de la Coma, a millorar la zona de debutants de Planells i a un nou teleesquí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00