Más deportes

El VPC es trasllada a Catalunya

L'equip masculí sènior i totes les seves categories deixaran de jugar a França

Andorra

Un dels motius que han fet prendre aquesta decisió, ha estat que la normativa francesa feia que hi haguessin una vintena de jugadors que no els poguessin alinear per disputar els partits. La pretemporada està molt a prop i això fa que no tinguin marge de maniobra. Ahir a l'assemblea es va decidir aquest canvi.

La propera temporada el rugbi jugarà a la primera divisió catalana o d'honor. Aquest últim factor dependrà del rendiment esportiu durant la primera volta de la campanya 22/23.

Una cosa que ha dolgut al VPC és que tot i aquest canvi, pensaven mantenir l'escola de rugbi a França, però el fet de que no juguin en aquella federació, tampoc els deixen mantenir-la allà. Així doncs també s'haurà de traslladar a Catalunya.

De cara a un futur proper, si el club puja de categoria i juga a la lliga estatal, es trobaran amb un problema similar; hauran de tenir 8 fitxes espanyoles. El club té aquest any de marge, cosa que amb França no el tenia.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad