Sociedad

La policia investiga una possible punxada a una noia a les festes de Sant Julià

Els fets es van produir cap a dos quarts de cinc de la matinada i segons apunten fons del centre mèdic, li van realitzar algunes proves per intentar identificar si hi havia alguna substància estranya al seu cos

Andorra

El cos ha confirmat per primera vegada que han rebut un requeriment perquè una jove de 23 anys es va desplaçar fins a l'hospital de Meritxell després d'haver notat una punxada estant de festa major a la parròquia laurediana. Els fets es van produir cap a dos quarts de cinc de la matinada i segons apunten fons del centre mèdic, li van realitzar algunes proves per intentar identificar si hi havia alguna substància estranya al seu cos, i posteriorment li van donar l'alta.

Aquests resultats ja estarien en mans de l'àrea de salut pública i serà el Govern qui informi, previsiblement aquesta tarda durant la sessió del consell de ministres.

Mentrestant, l'àrea de policia criminal està investigant els fets, ja que les primeres indagacions no van permetre identificar cap possible responsable.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00