Más deportes

Nahuel Carabaña serà l'únic representant als europeus d'Atletisme

Correrà a les sèries eliminatòries que es faran el 16 d'agost amb l'esperança de classificar-se per la final del dia 19

Andorra

Així ho ha decidit el seleccionador nacional, Marcos Sanza, després d'afirmar que el Nahuel "s'ha guanyat el dret a participar-hi per mèrits propis", malgrat que no tingui la marca mínima exigida a la prova dels 3.000 obstacles, ja que dels 34 atletes que sortiran al tartan de Múnic, Carabaña té la 29a marca.

D'aquesta manera, correrà a les sèries eliminatòries que es faran el 16 d'agost amb l'esperança de classificar-se per la final del dia 19. Sanza té clar que aconseguir-ho serà molt difícil i per això li demana "que corri sense especular, que cregui en el seu potencial i que vagi a passar-s'ho bé".

Carabaña farà una concentració d'una setmana a Segòvia per acabar la posada a punt i es desplaçarà a Munic el proper dia 13 d’agost.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad