Ocio y cultura

Unes 20.000 persones han gaudit de la festa major de Sant Julià de Lòria

En total s'han celebrat una seixantena d'activitats de caràcter tradicional, cultural, musical, esportiu, social i lúdic

Xavier Pujol

Andorra

Era la primera festa amb normalitat postpandèmica i el públic ha respost massivament, fins al punt que les diferents activitats i concerts que s'han fet des del 29 de juliol fins ahir, han reunit aquests 20.000 assistents. Segons destaca la corporació, els esdeveniments que més gent van concentrar, van ser els concerts nocturns, tot i que també destaquen l'alta participació en els actes més tradicionals, com ara la cercavila de gegants, la passa o el ball de La Marratxa.

En total s'han celebrat una seixantena d'activitats de caràcter tradicional, cultural, musical, esportiu, social i lúdic de les quals la majoria han estat diürnes i impulsades per grups, artistes o entitats del país.

Per tot plegat, el cònsol major lauredià, Josep Majoral, s'ha mostrat molt satisfet del resultat, especialment perquè la reducció horària del tancament dels esdeveniments, a les quatre de la matinada, ha contribuït que no es repetissin els aldarulls de l'any 2019.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad