Economía y negocios

ACCIÓ destaca la necessitat de pactar per solucionar els problemes de la ciutadania

Pallarès va insistir que neixen amb voluntat d'entesa i d'aparcar la confrontació política

Andorra

El nou actor polític nascut de l'escissió del partit liberal es va presentar ahir a la tarda en un acte celebrat al Centre de Congressos de la capital, al qual van assistir més d'un centenar de persones. La presidenta de la formació, Judith Pallarès, va explicar les línies polítiques que tindrà aquest nou projecte i va posar l'accent en la proximitat amb la ciutadania i en "la cerca de solucions reals per a problemes reals". En aquest sentit, va destacar que el país s'enfronta a reptes molt importants i que caldrà fer pactes o coalicions per donar-los resposta.

Pallarès va insistir que neixen amb voluntat d'entesa i d'aparcar la confrontació política. A més, seran molt pròxims a la ciutadania, i per això disposen d'una línia oberta perquè qui vulgui, a través d'un whatsapp, pugui contactar amb ells i exposar-los les seves demandes, propostes, queixes o idees pel país o per les parròquies.

Finalment, van presentar l'executiva del partit que presidirà la mateixa Judith Pallarès. Les vicepresidències són per Higini Martínez-Illescas i Jessica Gastó, mentre que Guillem Forné és el secretari general. Malgrat que no tinguin càrrec a l'executiva, també en formen part els quatre consellers generals; Ferran Costa, Sílvia Ferrer, Marc Magallon i Eva López.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad