Ocio y cultura

El Museu de la Bicicleta d'Andorra la Vella s'inaugurarà el 5 d'octubre

Bici Lab Andorra serà la més gran del peís amb 1.700 metres quadrats

Andorra

S'anomenarà Bici Lab Andorra i es convertirà en la instal·lació museística més gran del país amb 1.700 metres quadrats. Conté una de les col·leccions més importants de biciletes del món.

A peu de la plaça Lídia Armengol es trobarà l'exposició temporal gratuïta, la botiga i l'accés al museu, el qual tindrà un cost de 5 euros. A l'exposició´ permanent s’hi accedeix a través d’una gran escalinata de bicicletes, un espai que dona entrada als dos relats que s’expliquen: d’una banda, l'evolució´ de la bicicleta, i d’altra, la relació´ d’Andorra amb el mon del ciclisme. Es en aquest darrer espai on la tecnologia pren m'és relleu. Els visitants podran trobar des d’ulleres de realitat virtual, fins a simuladors per experimentar la sensació´ d’ascendir el coll d’Ordino en bicicleta de carretera o fer un descens al Bikepark de Vallnord.

La mostra temporal amb que` s’estrena el museu, 'La dona i la bicicleta', explica com aquest invent va ser un símbol i també´ un camp de batalla per lluitar primer per a l'emancipació´ femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad