Economía y negocios

El SAAS nega cap "descontrol" en la gestió de la salut mental

A través d'un comunicat asseguren que no es produeix cap discriminació ni a l'hospital ni a la presó

Entrada al Centre de Salut Mental del SAAS. / Arxiu (ANA)

Andorra

Els professionals de la parapública van respondre a les crítiques que van rebre per part de les entitats que defensen els drets i l'atenció de les persones amb problemes relacionats amb la salut mental, i neguen el "descontrol" que els atribueixen, malgrat que s'ha incrementat la demanda assistencial i que tenen mancances. Unes limitacions però que tenen ben identificades, garanteixen.

A través d'un comunicat asseguren que no es produeix cap discriminació ni a l'hospital ni a la presó, i que als dos espais intenten donar una atenció individualitzada i amb cura, encara que admeten que els falten recursos humans.

Sobre aquesta qüestió s'hi va pronunciar el ministre de portaveu, Eric Jover, que va defensar la tasca feta pel Govern i pel SAAS i explicava que l'aprovació del PISMA és el millor exemple de la seriositat amb la qual han treballat des de l'executiu .

També recordava el centenar de persones que s'han apuntat al programa d'atenció als afectats per la Covid i, finalment, va defensar el lideratge que existeix sobre el Pisma i que ostenta la secretària d'Estat de Salut, Helena Mas.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad