Internacional

La ciberseguretat serà la protagonista de la Jornada d'empresa d'Andorra Telecom

Sota el títol "Ciberseguretat, nous reptes i estratègies. Saps com defensar la teva empresa", es vol abordar un dels reptes tecnològics encara pendents per a moltes empreses del país

Andorra

La jornada comptarà amb especialistes de l’àmbit de la ciberseguretat del país, que exposaran els darrers reptes i estratègies en ciberseguretat, amb l’objectiu d’oferir als assistents una informació clara i pràctica de les amenaces que avui pateixen les empreses arreu del món i quines són les eines que estan al seu abast per gaudir de la millor protecció possible.

Hi prendran part el director general de l'operadora, Jordi Nadal, el responsable de l’Agència nacional de ciberseguretat, Jordi Ubach i el consultor en ciberseguretat, David Julian, que exposarà de quina manera les empreses poden fer detecció proactiva d’amenaces en entorns corporatius.

Finalment, hi haurà una taula rodona en la què hi participaran la responsable de l'Agència de Protecció de Dades, Resma Punjabi o l'agent adscrit al grup de delictes tecnològics de la Policia, Àlex Estelés, entre altres.

La jornada es celebrarà el 5 d'octubre a l'Art Hotel d'Andorra la Vella.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad