Más deportes

La selecció torna a vèncer a Liechtenstein i fa història a la Nations League

El combinat que dirigeix Koldo Álvarez de Eulate es va imposar per dos gols a zero als centreruropeus, gràcies a l'encert de Berto i de Cervós

Andorra

Va ser un partit dur i complicat, on clarament la tricolor va portar el pes, però com reconeixia el tècnic al final del partit, els locals els van pressionar més del que és habitual i van tenir problemes per generar el joc que més els agrada. En aquest cas, però van tenir l'alegria d'aconseguir el gol a favor just a l'inici del partit i, malgrat que defensivament van estar bé, Álvarez marxava amb dubtes.

El segon va ser a les acaballes quan Iker Álvarez, des de la porteria, va assistir Cervós perquè es busqués l'espai i certifiqués la victòria.

D'aquesta manera, Andorra supera per segon cop a Liechtenstein en aquesta competició, i sumat a l'empat contra Moldàvia, han aconseguit set punts, tot un rècord en una fase final. Encara quedarà el partit de diumenge per continuar fent història. Serà a l'Estadi Nacional a les tres de la tarda contra Letònia.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad