Fórmula 1

Albert Llovera i Margot Llobera aniran junts al Dakar

Serà la quarta edició que el Dakar que tindrà lloc a l'Aràbia Saudita

Albert Llovera

Andorra

Tiet i neboda correran junts el raid més dur del món. Els dos van manifestar l'any passat la intenció d'algun dia poder competir junts i ha arribat el moment. Ho faran amb un camió de l'equip Fesh Fesh i sortiran amb el dorsal 523. Tal com ha fet públic l'organització, els acompanyarà el txec Petr Vojkovský.

Per a Albert Llovera serà un Dakar més i l'objectiu és treure's l'espina clavada de l'anterior edició, ja que es va haver de retirar a la quarta etapa per culpa d'un accident. Per la seva banda, Margot Llobera viurà el seu segon Dakar. L'any passat va ser la copilot de Mercè Martí.

La presentació de l'equip tindrà lloc el proper dimarts 29 a Madrid, mentre que la presentació del Dakar serà a París l'1 de desembre.

Serà la quarta edició que el Dakar que tindrà lloc a l'Aràbia Saudita. En aquest cas es disputarà del 31 de desembre al 15 de gener. Tindrà 14 etapes que dirigiran la carrera primer cap a les regions muntanyenques del nord-oest, abans de posar rumb al sud-est per a una immersió de tres dies a l'oceà de dunes de l'Empty Quarter.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad