Sociedad
EDUCACIÓ

L'Escola Andorrana celebra 40 anys

Al llarg del curs hi haurà diverses activitats com un projecte musical amb 1800 persones o una festa final

Una imatge del vídeo creat per l'Escola Andorrana per commemorar el seu 40è aniversari en el què han participat alumnes de tots els centres.

Andorra la Vella

L'Escola Andorrana compleix aquest curs el 40è aniversari de la seva creació. El tret de sortida de la celebració ha estat l'elaboració d'un vídeo per part de l'Escola Andorrana de Canillo, on es poden veure alumnes dels diferents centres del país representant de manera visual què han significat aquests 40 anys, així com alguns dels pilars educatius del sistema educatiu nacional. Les fotografies s'han realitzat el darrer mes i mig durant les diferents sortides de convivència a espais naturals que s'han organitzat des dels centres.

La celebració continuarà durant tot el curs. Així, tots els alumnes de les tres escoles de segona ensenyança i els de primer curs de batxillerat duran a terme de manera conjunta un projecte musical: entre alumnes i docents, en formaran part prop de 1.800 persones. Aquest projecte es difondrà i compartirà amb les famílies un cop finalitzat, a finals d'abril.

Finalment, com a cloenda d'aquesta efemèride, a final de curs s'organitzarà una festa per a tots els estudiants, amb propostes i activitats diverses adreçades a les diferents edats i necessitats dels alumnes de les diferents escoles del sistema andorrà.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad