Sociedad

El Govern vol limitar l'increment dels lloguers al 5%

L'executiu està treballant la mesura que presentarà als grups parlamentaris i als sectors implicats perquè l'avalin, referent a l'augment màxim permès en els arrendaments

Arxiu ANA

Andorra

Segons avançava el Diari d'Andorra i ha confirmat la Cadena Ser, pretén establir un tipus màxim del 5% pels casos en els quals estigui a punt de vèncer el contracte, i del 2,5 per als que encara el tinguin en vigor.

Amb aquesta proposta es compliria en part la demanda del PS de desvincular l'increment dels lloguers a l'augment salarial, tot i que no arriba a l'exigència de permetre un increment de l'arrendament de l'1% per cada quatre que ho facin els sous.

La intenció del Govern i dels grups de la majoria parlamentària és incloure aquesta proposta en el text que fixarà l'augment salarial i que ha d'entrar en les pròximes setmanes al Consell General perquè s'aprovi i se sancioni abans que acabi l'any.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad