Más deportes

Joan Verdú treballa a fons la velocitat als Estats Units

Per la seva part, Cande Moreno està al Canadà per preparar i competir en la pròxima Copa del Món de velocitat

ANDORRA

L'esquiador andorrà a Cooper Mountain, Colorado per preparar-se per les primeres proves de la Copa d'Europa i les properes curses de la Copa del Món. La manca de neu a Europa ha provocat que hagués de marxar als Estats Units per continuar la seva preparació.

Durant tres dies ha entrenat el supergegant amb molt bones condicions i ara encara el bloc de gegant. Manifesta que els companys d'entrenament el permeten seguir sumant.

El seu entrenador, Juan Lago, manifesta que, un cop acabada la velocitat, encaren el gegant i després faran un bloc mixta entre gegant i velocitat, per poder volar el dia 2 de desembre i fer les Copes d’Europa de Santa Caterina, els dies 6 i 7, i d’allà directes a la Copa del Món de gegant de Val d’Isère del dia 10.

Per la seva part, Cande Moreno està al Canadà per preparar i competir en la pròxima Copa del Món de velocitat està sent molt profitós, segons ha explicat l’esquiadora andorrana, que debutarà a la màxima competició la pròxima setmana. La cita de Lake Louise, comença el dia 29 amb els entrenaments, mentre que els dies 2 i 3 de desembre es disputarà el descens i el 4, el supergegant.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad